Saediniteli.com

Съединителят приплъзва - причини

Рейтинг
Съединителят приплъзва - причини

Причината за това, че съединителят приплъзва не е непременно в съединителя. Често вината е или в разединителната система, или маховото колело е изработено погрешно, или съединителят не е за това моторно превозно средство. Поради това преди да се започне с демонтирането на съединителя препоръчително е да се провери разединителната система (износване, плавност на хода и настройка). Ако съединителят на автомобила е демонтиран, необходимо е преди монтирането му да се провери принадлежността на частите към моторното превозно средство, маховото колело и разединителната система.

Възможни причини за приплъзването на съединителя:

Прочети още: Съединителят приплъзва - причини

Съединителят не разединява - причини

Рейтинг
Съединителят не разединява - причини

Съединителят не разединява. Това не означава, че вината е в съединителя. Често причината е в системата на разединяване или пилотния лагер просто не се върти. Поради това преди да се започне с демонтирането на съединителя препоръчително е да се провери разединителната система (настройка, жило, хидравлика, точки на фиксиране). Ако съединителят на автомобила е демонтиран, необходимо е преди монтирането му да се провери пилотния лагер.

Съединителят не разединява - възможни причини:

Прочети още: Съединителят не разединява - причини

Съединителят издава шумове - причини

Рейтинг
Съединителят издава шумове - причини

Съединителят издава шумове.  Причината може да бъде както в дефект на съединителя, но не винаги е в него. Някои шумове съществуват винаги. Възможно е да са монтирани погрешни части или правилните по погрешен начин или погрешен съединител. Преди монтирането на съединителя трябва да се смени пилотния лагер, да се използват правилните части за модификацията на автомобила като се внимава за правилното им монтиране и настройки на разделителната система.

Възможни причини за издаването на шумове от съединителя:

Прочети още: Съединителят издава шумове - причини

Съединителят придърпва - причини

Рейтинг
Съединителят придърпва - причини

Съединителят придърпва.  Причината не винаги е в него. Често износени лагери на двигателя лошото регулиране на двигателя пречат на плавното зацепване на съединителя. Понякога е монтиран и погрешен съединител. Поради това преди да се започне с демонтирането на съединителя препоръчително е да се провери разединителната система (разединителна система, окачване на двигателя, управление на двигателя). Ако съединителят на автомобила е демонтиран, необходимо е преди монтирането муда се провери принадлежността на частите към моторното превозно средство.

Съединителят придърпва - възможни причини:

Прочети още: Съединителят придърпва - причини

Съединителят не поема - причини

Рейтинг
Съединителят не поема - причини

Ако се установи, че съединителят не поема, това означава, че е много повреден. Причината може да бъде и в околните елементи. Някои шумове съществуват винаги. Преди да се захванете с демонтаж на съединителя добре е да се провери системата на разединяване (износване, подвижност, настройка). Преди да се започне монтажа на съединителя трябва да се провери системата на разединяване да се провери принадлежността на частите към моторното превозно средство.

Възможни причини за неизправността когато съединителя не поема са:

Прочети още: Съединителят не поема - причини

Още статии ...

Пламък 1991 ЕООД

гр. София - 1528
ул. "Цар Симеон" № 162

Статус Skype: P. Mitevi

e-mail E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон Тел: +359 2 931 15 84;

Телефон GSM: + 359 888 22 00 46;

Телефон GSM: + 359 878 22 00 47;

Вие сте тук:Начало Въпроси